top of page
GoBrightlogo.jpg

GoBright en Office by Kisch zijn gaan samen werken om de ultieme werkplek te creëren. Bij de ultieme werkplek hoort het kunnen gaan, staan en zitten waar en wanneer je wilt. Bij het unieke reserveringssysteem van GoBright zal elke werkplek optimaal benut worden. 

linak logo.png

Linak en Office by Kisch hebben al jaren geleden de handen ineen geslagen. Mede door de kwaliteit van de producten van Linak kan Office by Kisch de kwaliteit waar het voor staat garanderen.

DPG-with-reminder-gallery.jpg
Control-box-CBD6S-gallery.png
DL6.jpg
logo_gebr.nijssen.png

Office by Kisch en de gebroeders Nijssen zijn beide familie bedrijven en het vertrouwen in elkaar is daarom ook groot. De staal producten die Nijssen aanlevert zorgen voor de stabiliteit en kwaliteit van de Office by Kisch modellen. 

Rofa draagt verder bij aan het creëren van de ultieme werkplek. Door de akoestische panelen die Rofa levert creëer je op je werkplek een gevoel van rust. Bovendien zijn de hoogwaardige akoestische panelen een meerwaarde voor alle Office by Kisch modellen. 

image001.jpg
image001.jpg

Inserta KNS is de interieurbouwer die het maatwerk en interieur verzorgt voor Office by Kisch. Door de jarenlange samenwerking is Inserta KNS meer dan een betrouwbare partner.

InsertaKNS.png
bottom of page