top of page
duo round.jpg

Office by Kisch X Occony

Sustainable design meets 126 jaar vakmanschap

Één van de belangrijkste waardes van het ‘Kisch DNA’ is dat wij elke dag beter willen worden en altijd in ontwikkeling zijn.

Dit doen wij al 126 jaar, van generatie op generatie.

Om er voor te zorgen dat wij deze filosofie aan de generaties na ons kunnen doorgeven, zetten wij onder andere in op circulaire producten om zo ons steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.

Door onze samenwerking met Occony kunnen wij nu een aantal circulaire bureaus leveren, het bureaublad is namelijk gemaakt van afvalpapier. Hiermee zijn de nieuwe generatie bureaus volledig recyclebaar met een super strak design en het mooiste: wij dragen bij aan een duurzame toekomst. Win-win-win situatie(!)

 

Wij zijn erg blij met Occony als partner, want het sluit naadloos aan op onze circulaire doelstelling voor de komende jaren. Door de samenwerking met Occony zullen wij blijvend innoveren op het gebied van duurzaamheid.

Occony is namelijk expert op het gebied van duurzaam design, productontwikkeling en ze staan voor het maximaliseren van het gebruik van biologische recyclebare materialen.

Kisch staat al 126 jaar voor vakmanschap, ontwikkeling, de beste service en persoonlijk contact met de klant.

 

Kortom: Kisch X Occony, een prachtige en duurzame combinatie

Landenvlaggen20–20Vlag20Nederland-870x57
Stempel_Achtergrond_Transparant.png

1/6
duo round
duo round

press to zoom
duo round
duo round

press to zoom
1/1
bottom of page